• 廣告位
    您的位置 首頁 大學寫作閱讀

    2011年6月英語六級深度閱讀答案(滬江網校版)

      2011年大學英語四級考試已結束,新浪網教育頻道第一時間收集整理試題及參考答案,供考生參考,以下為滬江網校版六級深度閱讀答案:   Part IV Reading Compre…

      2011年大學英語四級考試已結束,新浪網教育頻道第一時間收集整理試題及參考答案,供考生參考,以下為滬江網校版六級深度閱讀答案:

    英語培訓

      Part IV Reading Comprehension (Reading in depth)

      Section A

      Questions 47 to 51 are based on the following passage。

      47. what is in your boss's mind

      48. challenging our boss's authority

      49. possible consequences

      50. be proposed and reviewed

      51. confrontations

      Section B

      Passage One

      Questions 52 to 56 are based on the following passage。

      52. What can we learn from the first paragraph?

      答案:D. The general public thinks differently from most economists on the
    impact of immigration。

      53. In what way does the author think ordinary Americans benefit from
    immigration?

      答案:B. They can get consumer goods at lower prices。

      54. Why do native low-skilled workers suffer most from illegal
    immigration?

      答案:C. They have a harder time getting a job with decent pay。

      55. What is the chief concern of native high-skilled, better-educated
    employees about the inflow of immigrants?

      答案:D. It may place a great strain on the state budget。

      56. What is the irony about the debate over immigration?

      答案:C. People are making too big a fuss about something of small impact。

      Passage Two

      Questions 57 to 61 are based on the following passage。

      57. What characterises the business school student population of today?

      答案:A. Greater diversity。

      58. What is the author’s concern about current business school
    education?

      答案:B. It will produce business leaders of a uniform style。

      59. What aspect of diversity does Valerie Gauthier think is most
    important?

      答案:C. Attitude and approach to business。

      60. What applicants does the author think MBA programmers should consider
    recruiting?

      答案:C. Applicants from outside the traditional sectors。

      61. What does Mannaz say about the current management style?

      答案:D. It is shifting towards more collaborative models。

    本文來自網絡,不代表一鳴英語網立場,轉載請注明出處:http://www.wxjbf.com/dxyy/dxxzyd/38285/

    作者: admin

    為您推薦

    發表評論

    電子郵件地址不會被公開。 必填項已用*標注

    聯系我們

    聯系我們

    0898-88881688

    在線咨詢: QQ交談

    郵箱: email@wangzhan.com

    工作時間:周一至周五,9:00-17:30,節假日休息

    關注微信
    微信掃一掃關注我們

    微信掃一掃關注我們

    關注微博
    返回頂部
    久久综合久久综合九色